dimarts, 3 d’abril del 2007

Una més de la política local

La dona de l'actual regidor d'urbanisme i exalcalde del municipi, alça un xalet en sol no urbanitzable amb el beneplàcit de l'actual alcalde de Bocairent.


Segons informa hui dimarts el diari Levante-emv, i segons han fet públic els partits de l'oposició, la dona de Dimas Gonzàlez (actual regidor d'urbanisme i anterior alcalde del municipi) s'està construint un xalet en sol no urbanitzable a la partida de La Frontera, al terme municipal de Bocairent. Segons s'informa, la llicència d'obres fou concedida per l'actual alcalde del Pp, Juan B. Sanchis, deixant a banda les recomanacions legals del mateix secretari de l'ajuntament.


En la parcel·la en qüestió es permet unicament la construcció de vivendes per a ús agrícola i en este cas hauria d'haver-se sol·licitat un informe a la Conselleria d'Agricultura, cosa que no s'ha fet. Tots recordem com, gracies a l'abstenció de Dimas junt amb un altre ex regidor del PSPV, l'alcaldia va passar a mans del Pp, així com la Mancomunitat de la Vall d'Albaida després d'una serie de fets que preferisc no recordar.


La veritat es que tot açò pareix que siga el pagament d'un preu polític previament estipulat i pactat, un preu polític que pagarem tots els bocairentins.


Falta un mes i poc més per a les properes eleccions municipals i espere que la gent s'adone de tot el que ha passat al poble i del que ha de fer, tal volta tots son culpables de la situació política d'aquestos quatre anys, però hi han partits que han rectificat i altres que no, això es pot veure clarament a les llistes que van eixint.


Ens queda el consol de creure que algun dia es farà justicia i definitivament tots aquells que han estat aprofitant-se del poble acabaran als tribunals i ens tornaran allò que ens han llevat, la nostra dignitat com a poble.