dimarts, 24 d’abril del 2007

Dimas Gonzàlez es presenta com a candidat


Segons ha publicat hui el diari electrònic vilaweb.cat a la seua secció d'Ontinyent ( www.vilaweb.cat/ontinyent ), Dimas González, regidor trànsfuga a l'ajuntament de Bocairent, ha aconseguit les 38 signatures necessàries per poder presentar una agrupació d'electors a les eleccions locals de Bocairent.

Dimas, després de renunciar a l'alcaldia, va facilitar l'accés al PP, a canvi de convertir-se en el regidor d'Urbanisme i estar alliberat. Ara encapçala una llista d'agrupació d'electors que no s'ha donat a conéixer però que es va presentar dilluns a la Junta Electoral de zona, a Ontinyent.

Després d'una legislatura marcada pels desgavells, ara ens ve als ciutadans el torn d'escollir els nostres representants, intentar que els pròxims quatre anys no siguen com els passats, intentar que la vida política discórrega sense 'politicus' que es pensen que la política és un joc polítics als que no els interessa altra cosa que el seu propi benefici.

Necessitem polítics implicats realment pel poble, per Bocairent, polítics que estimen el que fan, que estimen ajudar a la gent i, sobretot bona gent.

La política a nivell local està un tant desgastada, els partits que es presenten han de tornar a fer creure a la gent que la política és necessària, que ens hem d'implicar tots en ella, però la realitat es que en els darrers quatre anys han desgastat en exces la confiança que els ciutadans tenien en esta.
Sincerament, m'alegre que s'haja presentat aquesta nova candidatura, perque ningú millor per a jutjar el que ha fet Dimas els darrers quatre anys que els poble exercint el seu dret a vot.

M'agradarïa dessitjar-li a Dimas la mateixa sort que ell li va dessitjar a Bocairent en el seu dia.