dilluns, 2 d’abril del 2007

Així va la política local.

El govern municipal de Bocairent es nega a debatre una moció per detindre la instal·lació d'una línia elèctrica per al xalet de la dona de l'exalcalde

Els partits de l’oposició a l’ajuntament de Bocairent, PSOE, Bloc i EUPV, han criticat que el PP i els dos regidors trànsfugues es negaren a debatre la moció que van presentar dijous 29 de març al ple, per detindre amb caràcter preventiu la instal·lació d’una línia elèctrica destinada a la casa que s’està construint la muller de l’exacalde i regidor trànsfuga, Dimas González, en terrenys de zona agrícola.

Segons han denunciat els partits de l’oposició, l'alcalde Juan Sanchis va signar el permís que autoritzava l'esposa de Dimas González a fer-se un xalet en uns terrenys a la zona de la Frontera, a Bocairent, permís que no té informe favorable del secretari interventor, ja que l'ordenament urbanístic actual només hi permet fer una construcció de caràcter agrícola. Aquests partits consideren que aquest permís és ‘un pagament més del pacte que va fer amb Dimas González per a accedir a l'alcaldia’. El Bloc i EUPV han posat els fets en mans dels seus gabinets jurídics per si s'ha incorregut en alguna conducta delictiva.

Quant a la línia elèctrica que es pretenia paralitzar amb la moció, la va autoritzar l'actual regidor d'Urbanisme i Medi Ambient, que és el propi Dimas González. La línia travessa una zona agrícola, i el propi regidor havia negat anteriorment a desenes de veïns la possibilitat de instal·lar-se la llum elèctrica o l'aigua potable.


Publicat a bocairent.net