dilluns, 23 d’abril del 2007

Miña Terra Galega

Els pròxims 9, 10 i 11 de maig es celebren a Santiago de Compostel·la les dècimes jornades espanyoles de Documentació FESABID 2007. El lema d'aquestes jornades és "E-informació: integració y rentabilitat en un entorn digital"


Una nodrida representació de documentalistes valencians participarà com a voluntariat en aquestes jornades.

Estudiants, parats, becaris i demés documentalistes de la Universitat Politècnica de València, entre els quals tinc l'honor d'incluir-me, viatjarà el pròxim 8 de maig direcció Santiago de Compostela per a participar en estes jornades com a voluntaris.

Paral·lelament es celebrarà la fira DOCUMAT, on s'oferiran els últims avanços del sector documental i on esperem trobar feina (...)

Serà una mena de viatge de final de carrera amb un tò de seriositat, cumplirem amb les nostres obligacions com a Voluntariat disfrutant de la monumental i esplèndida Santiago de Compostela, apendrem i ens assabentarem de com està el nostre mon, de vegades utòpic, més enllà del Poli.

Mai he estat a Galicia, espere que no em defraude, espere sentir l'aroma d'eixa moguda que va apareixer als anys 80 a Vigo, espere que el seu aroma arribe fins a Santiago i disfrutem d'un viatge perfecte.

Galicia, com cantaven els Siniestro Total, la terra on els pins es queixen, la plutja és art, el cèl és sempre gris, la terra on el mateix Deu es va quedar a descansar, miña terra galega és dur estar lluny de tu.