dimecres, 21 de març del 2007

Falles 07

València, dissabte 17 de març de 2007.

En plenes falles, als carrers de la capital del Turia, gent acostumada a la festa de Moros i Cristians, caminava lentament a allò que després anomenaríen 'Gran Festa'.

Les falles de 2007 ja han arribat, eixirem? -Hui dimecres no hi haurà res, comentava l'altre. Menys mal.


València estava de gom a gom, la gent invaia els carrers i les places; ja dimecres, l'ambient era increible. Dimecres, Dijous, Divendres i quin dissabte, mare! A les 10 del matí vam dir prou, després d'unes llargues negociacions. La festa a Le Club era molt bona, la musica quasi perfecta (Blascaes). Dos cançons ens marcaren durant tota la nit, la primera i, més important, és una que coneixem la melodia però no se'n recordem mai com era i tampoc com és diu. Però quan se'n tornem a recordar m'apunte la melodia! L'altra és una cançó de la banda sonora de Trainspotting el 'Lust For Life' d'Iggy Pop. Increibles moments.


Birres a 4 dòlars i els cubates a 7 no convidaven a la seua ingesta, però ferem un esforç aprofitant la consumició de l'entrada i fent-se alguna birra. J & B per al matí, per a esmoçar (no, 'pa desampalagar', en raó tenien la llengua verda!), provinent de Massanassa, La Monja i...rasss Carmen Adela Adelaida (la del mosquet). Fins i tot la monja, no esta un altra, es va esglaiar!!!
Però, tu qui eres?