dimarts, 13 de març del 2007

Simbologia 'Jassauesca'

Dos son els símbols que ens han seguit durant la nostra trajectoria esportiva, la camiseta, el nostre primer i per a molts últim equipatge esportiu i aquell mono que ens va tocar a la Fira de Sant Antoni i que es va convertir sense buscar-ho en la nostra mascota.


La camiseta la compràrem de la desapareguda 'esports Cantos', la tenda d'esports que teniem i seguim tenint, però amb uns altres propietaris, a Bocairent. Ens va costar un grapat de pesetes, però que pagàrem gustosament perque creiem en les nostres possibilitats a les Jornades Esportives de Bocairent.


En un primer moment es va formar un equip anomenat 'No Somos Pijos', amb camiseta lila i pantalons taronja, però de seguida ens donàrem compte que lo nostre anava per a 'cracks' i ens ferem un bon equipatge. Finalment decidírem mantindre el taronja dels pantalons per a la nova camiseta del nou equip, anomenat per a sempre 'Jassau'.


La camiseta, taronja, ve decorada a la part de les manegues amb requadres blancs i blaus simbolitzant alguna cosa, però que la compràrem perque ens va agradar.


El nostre patrocinador, la marca esportiva Luanvi, ha desestimat renovar-nos el contracte, per la qual cosa hem decidit equipar-nos amb un altra marca, seguint sempre el color taronja que portem des de menuts.


Estem escoltant ofertes de patrocini.



Penya Jassau.